Blog: Nagels lakken

Hallo iedereen!

Ik heb er weer erg naar uitgekeken om mijn blog te schrijven. Deze blog gaat over nagels lakken.

Voordat ik schoonheidsspecialste ben geworden, heb ik 7 jaar in de bakkerij gewerkt als verkoopster. Daar mocht je geen nagellak gebruiken. Sinds ik mijn eigen salon heb en heel veel nagellak ter beschikking heb, lak ik iedere week mijn nagels. Van ieder kleurtje probeer ik een foto te maken en op internet te zetten.

Ik gebruik de nagellak van het merk: Diego Dalla Palma. Sinds de zomer hebben zij een top en base coat met gellak. Nu blijft de nagellak langer zitten dan bij gewone top en base coat. Het voordeel van deze top en base coat is dat je het gewoon thuis kunt doen en je hebt geen UV lamp nodig, wat ook beter voor de huid is.

Ik krijg vaak te horen dat nagels lakken lang duurt totdat je echt weer dingen kunt gaan doen, zonder dat je er een deuk in krijgt. Ik doe het meestal ’s avonds, ongeveer 2 uur voordat ik naar bed ga. Ik kijk dan een serie of een televisieprogramma. In de reclame breng ik steeds een laagje aan.  Als ik naar bed ga is het al goed opgedroogd en ’s nachts kan het nog beter drogen. Lak je nagels niet direct voor het slapen gaan. Je hebt kans dat jewakker wordt met verschillende patroontjes in mijn nagels van de dekens. Ook heel leuk, maar toch niet de bedoeling.

Ik hoop dat jullie weer net zo genoten hebben van mijn blog als ik.

Liefs, Sanne

 

 

Novemberactie!<< >>Persbericht 'Geef een glimlach cadeau'

About the author : Sanne - Aquamarijn