Eerste blog!

Hallo allemaal!

Vandaag schrijf ik mijn eerste blog. Ik wil graag met jullie delen wat ik doe in mijn salon en vrije tijd.

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Sanne Knapen, 22 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Weert. Op de foto zijn mijn vriend en ik in Disneyland Parijs. We zijn daar vorig jaar met kerst geweest, het was super leuk en zeker met de kerstsfeer! Op vakantie gaan is één hobby van ons. Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te wandelen met de hond van mijn ouders en serie te kijken.

In 2016 ben ik begonnen aan de opleiding schoonheidsspecialiste bij het Thomas Instituut in Den Bosch. Ik wist al snel dat ik mijn eigen bedrijf wilde starten. Sinds augustus 2017 is mijn schoonheidssalon ‘Aquamarijn’ in Nederweert een feit.

In mijn salon wil ik mijn klanten laten genieten van heerlijke behandelingen en aan hen mijn kennis overdragen. Het leuke aan mijn vak is dat er heel veel verschillende mensen zijn met ieder zijn/haar eigen wens. Bij de allereerste behandeling start ik met een intake, zodat ik de huid kan analyseren en ik me op de wens van mijn klant kan richten. Vervolgens begint iedere behandeling met een massage, zodat de klant zich kan ontspannen vanaf het begin.

De producten waarmee ik werk zijn van ‘Diego Dalla Palma Professional’. Het is een Italiaans cosmeticahuis met verschillende lijnen voor lichaam en gezicht. De make-up lijn heeft een breed assortiment van kleuren, waardoor er voor elke gelegenheid een passende make-up is. De verzorgingslijn is sterk in huidverbetering.

Nu weten jullie een beetje wie ik ben en wat ik doe. Tot in mijn volgende blog!

Liefs, Sanne

Diego Dalla Palma 24-hrs Active Cream<< >>Novemberactie!

About the author : Sanne - Aquamarijn